INGREDIENTS
- Μέσα σε μια λεκάνη τρίβετε στον τρίφτη τα κολοκύθια, ψιλοκόβετε το δυόσμο και αρχίζετε σιγά να προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, στο τέλος στο μείγμα προσθέτετε το αλεύρι, μέχρι να έχετε ένα πολτό.
- Λαδώνετε ένα μέτριο ταψί και το πασπαλίζετε με αλεύρι σε όλη του την επιφάνεια, κατόπιν ρίχνετε το μείγμα και το απλώνετε σε όλο το ταψί με ένα κουτάλι.
- Στην επιφάνειά του, πασπαλίζετε ξανά με αλεύρι και κατόπιν βάζετε και τις κουταλιές βουτύρου.
- Την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά της ώρας.