INGREDIENTS
Σε ένα μπολ τρίβουμε όλα τα τυριά. Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και προσθέτουμε ένα γιοχά τον οποίο πρώτα τον έχουμε μουσκέψει καλά μέσα ένα μπολ με νερό. Αφού ροδίσει προσθέτουμε το επόμενο γιοχά πάλι μουσκεμένο σε νερό, βάζουμε τα τυριά και κλείνουμε για ένα λεπτό με καπάκι. Στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα φύλλα, μετά το αναποδογυρίζουμε να μαγειρευτεί και από την άλλη πλευρά και σερβίρουμε με το θόγαλα από πάνω.