Φιλέτο με ανοιξιάτικη τρούφα Ταξιάρχη
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 3 κουταλιές ελαιόλαδο
15 γρ. μανιτάρι τρούφα Λίγος αφρός αλατιού
Μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- Σε ένα τηγάνι τοποθετείτε το βούτυρο και μόλις κάψει, προσθέτετε τα φιλέτα.
- Σοτάρετε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, (κατά προτίμηση όσο ψημένο το θέλετε).
- Πολτοποιείτε την μισή τρούφα μέσα σε ελαιόλαδο, προσθέτοντας αλάτι.
- Πασπαλίζετε την επιφάνεια του φιλέτου.
- Κατόπιν κόβετε σε λεπτές φέτες την υπόλοιπη τρούφα και τις τοποθετείτε σε κάθε κομμάτι φιλέτου.
- Σερβίρετε με φρέσκο πιπέρι.