Φιλέτο με ανοιξιάτικη τρούφα Ταξιάρχη

Φιλέτο με ανοιξιάτικη τρούφα Ταξιάρχη
Άτομα: 2
Προέλευση: Χαλκιδική

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 3 κουταλιές ελαιόλαδο

15 γρ. μανιτάρι τρούφα Λίγος αφρός αλατιού

Μαύρο πιπέρι

2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Σε ένα τηγάνι τοποθετείτε το βούτυρο και μόλις κάψει, προσθέτετε τα φιλέτα.
  2. Σοτάρετε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, (κατά προτίμηση όσο ψημένο το θέλετε).
  3. Πολτοποιείτε την μισή τρούφα μέσα σε ελαιόλαδο, προσθέτοντας αλάτι.
  4. Πασπαλίζετε την επιφάνεια του φιλέτου.
  5. Κατόπιν κόβετε σε λεπτές φέτες την υπόλοιπη τρούφα και τις τοποθετείτε σε κάθε κομμάτι φιλέτου.
  6. Σερβίρετε με φρέσκο πιπέρι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε