Κοτόπουλο με σταφύλι Πολυγύρου

Κοτόπουλο με σταφύλι Πολυγύρου
Άτομα: 3
Προέλευση: Χαλκιδική

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κοτόπουλο στήθος 250 γρ 

10 ρόγες σταφύλι άσπρο

1 κρεμμύδι μέτριο

2 φύλλα δάφνη

2 κ.σ. σάλτσα σόγιας

100ml Μπίρα Valtinger με μέλι

1 κ. γ. μπαλσάμικο σάλτσα

Ζωμό κοτόπουλου

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια ζουλιέν. Το σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες.
  2. Γυρίζουμε ώστε να σωταριστούν όλα καλά και λίγο πριν τελειώσουμε το σωτάρισμα ρίχνουμε το σταφύλι.
  3. Στη συνέχεια σβήνουμε με την μπίρα.
  4. Προσθέτουμε τη δάφνη, την σάλτσα σόγιας και το αφήνουμε ανακατεύοντας που και που να πιει το ζουμί του.
  5. Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να γλασαριστεί και να καραμελώσει το κρεμμύδι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε