Κρίταμα Σαλάτα Παλιουρίου

Κρίταμα Σαλάτα Παλιουρίου
Άτομα: 2
Προέλευση: Χαλκιδική

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Φρέσκα κρίταμα

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Λεμόνι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Καθαρίζετε τα κρίταμα από τυχόν σκουπιδάκια που θα έχουν από τα μάζεμα.
  2. Τα βάζετε σε κρύο νερό για να διατηρήσουν το χρώμα τους. Βράζετε νερό με αλάτι και ρίχνετε τα κρίταμα για 10-15 λεπτά.
  3. Τα σουρώνετε, τα περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλάτι και λεμόνι, προσθέτετε και ελιές πράσινες Χαλκιδικής και πίνετε το ουζάκι σας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε