Παραδοσιακά αμυγδαλωτά Αμμουλιανή

Παραδοσιακά αμυγδαλωτά Αμμουλιανή
Άτομα: 8
Προέλευση: Χαλκιδική

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 φλιτζάνια ανάλατα άσπρα αμύγδαλα

2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

1/4 φλιτζανιού ανθόνερο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Καθαρίζετε τα αμύγδαλα τα βάζετε στο μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη.
  2. Τα λιώνετε, προσθέτετε και το ανθόνερο, έτσι κάνετε μια μαλακή εύπλαστη ζύμη.
  3. Τα πλάθετε σε ότι σχέδια θέλετε και τα ψήνετε για λίγα λεπτά στο φούρνο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε