Χερσέ Καππαδοκική
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια
- 1 μικρό κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 ½ φλιτζάνι κορκότο (αποφλοιωμένο σπασμένο σιτάρι)
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι & κόκκινο πιπέρι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Βράζουμε το κρέας καλά σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Στο ίδιο νερό όπου έχουμε βράσει το κρέας βάζουμε να βράσει και το κοτόπουλο. Από το κοτόπουλο που έχει βράσει αφαιρούμε την πέτσα, το ξεκοκαλίζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Στραγγίζουμε το νερό και στο ίδιο σκεύος βράζουμε το κορκότο αφού πρώτα το πλύνουμε πολύ καλά. Κατόπιν ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε με κόκκινο πιπέρι, περιχύνουμε από λίγο στα πιάτα όταν σερβίρουμε το φαγητό.